19 Nisan 2012 Perşembe

Ey AKP; Cennet Kaç Puan?

                                                                     19.04.2010 / Mehmet Serhat Polatsoy
Aslında başlıktaki sorunun cevabı belli! Cennet’in puanı, 5670. Çünkü çağımızda bir çocuk için Minibook, cennetin ta kendisidir.
Dün akşam Urfa’nın en güzel geçen bahar günlerinden birinde dışarıda otururken gözüm, üç beş çocuğun ellerindeki broşürlere takıldı. Çocuklardan birisi dağıttıkları broşürü elime tutuşturunca, Yeşil Kuşak Teorisinin kuramcısı ABD ve orada ihtisas gören Fetullah Gülen’in örgütüne bağlı AKP Müftülüklerinin, ne kadar korkunç işler yapabileceğini bir kez daha gördüm ve açıkçası bunların beyin kıvrımlarında dolaşanları düşündükçe de ürktüm. Anlaşılan Ilımlı İslam teorisiyle özdeş Liberalizmin yansıması olan yaldızlı, cancanlı, ışıklı, boyalı ve badanalı her türlü araç mevcut sistemce inceden inceye kullanılmaya başlanmış.
Broşürde dikkatimi çeken şey, hiçbir dinde görülmeyen; Çocukları kullanma eylemi. Oysa çocuklar din’en masum ve günahsızdırlar ve insanoğluna hile ile yaklaşmak Kuran’ı Kerim tarafından yasaklanmıştır. Bu işe hile değil de teşvik denilirse de, o zaman bunu diyenler bana Kuran’ı Kerim’de çocukları ibadet etmeleri yönünde teşvike ilişkin tek bir ayet göstersinler.
Açın okuyun Kuran-ı Kerim’i, bakalım çocukların ibadetleri ile ilgili tek bir ayet bile bulabilecek misiniz? Bu uygulama sevmediğiniz, dışladığınız, kâfir dediğiniz ne Hıristiyanlık, Yahudilik ne de diğer hiçbir dinlerde yoktur. Ne demek kampanya düzenleyerek çocukları camiye çekmek! Bu nasıl bir anlayıştır demeye gerek yok aslında. Anlayış belli! ABD patentli Fetullah Gülen münafığının ılımlı İslam’ından seçmeler…
Çok uzatmadan elime geçen broşürde yazılanları olduğu gibi buraya aktarmak istiyorum.
Broşürde aynen şöyle yazıyor; Namazını camide kıl…Puanları topla…Ödülü kap!...Haydi çocuklar camiye…
63 gün 5 vakit namazını camide kıl, Minibook’u al !!
Minibook’lar, 63 gün 5670 puan, Bisikletler, 58 gün 5220 puan, MP5 çalarlar, 53 gün 4770 puan, Müzik kutuları, 43 gün 3870 puan (ara not olarak da PROMOSYON; 1 gün 5 vakit katılan herkese sürpriz hediyeler), MP4 çalarlar, 33 gün 2970 puan, MP3 çalarlar, 25 gün 2250 puan, Futbol topları 20 gün 1800 puan, Gameboy, 15 gün 1350 puan, Zikirmatikler, 10 gün 900 puan veeee Zekâ küpleri, 1 gün tamı tamına 90 puan.
*
Ama ben hastaydım hiç puanım yok, hani bana hediye demeyin sakın. Ey hasta olanlar, sizler keyfinizden hasta oluyorsunuz, onun için sizlere hediye mediye yoook.
Bu kampanyaya sadece Müslüman olanların çocukları katılabilecek ve hediyeler alacak! Zaten bu kampanyayı düzenleyen örümcek beyinliler, diğer dinlere mensup olanların çocuklarına çocuk gözüyle bakmıyorlar.
Yok böyle bir kampanya!
Mantığa bakar mısınız; neymiş efendim, topla puanları hediyeleri kap! Bir zamanlar Erbakan’ın partisine oy toplama kampanyasındaki “cennet vaadi”  gibi, Fetullah Gülen örgütü de namaz kılan çocuklara PC veriyor. Bu PC bir yerde çocukların cenneti oluyor.
Haydi çocuklar, toplayın puanları Cennet sizlerin olsun!
Herhalde bu kampanyayı yapanlar önceden gelecek eleştirilere kılıf bulmuşlardır. Ancak onlara, Hakikate kılıf bulunamayacağını sadece birkaç soruyla göstereceğiz.
Soru 1: Madem çocukları namaz kılmaya teşvik ediyorsunuz ve aklınızca iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz. Peki hiç hata yaptığınızı düşünemiyor musunuz? Yani sizler Allah’a karşı geldiğinizi idrak edemiyor musunuz? Yoksa sizin Allah’ınız AKP hükümeti mi? Hadi diyelim ki gerçekten de masum bir kampanya düzenlemişsiniz; o zaman o çocuklar, ya o PC ile ders çalışma yerine porno sitelerine girerse ne olacak? Nasıl bir cevap vereceksiniz? Biz engelleyemeyiz mi diyeceksiniz? Kendisi mi bilir, diyeceksiniz? Madem siz engelleyemeyecek ve kendisi bilir diyecekseniz, o zaman neden çocukları camiye çekmek için böylesine sahtekârca dinde olmayan kampanyalar düzenliyorsunuz?  Ve o zaman neden çocuklara dinen olan günahları ve ahlaksızlığı öğretmenin yollarını gösteriyorsunuz? Biliyorsunuz ki bu teknolojinin içerisinde her şey var. Ne malum etkilenmeyeceği? Nasıl sizin kampanyanızdan etkilenip sırf PC’yi almak için namaz kılmışsa, yine PC’nin nimetlerine takılıp etkilenerek yanlışa düşmeyeceğine nasıl garanti vereceksiniz? Bırakın çocuk namaz kılmak istiyorsa kılsın. Dini inanca göre “hile” ile kılınan namaz neye yarar? Hem siz Kuran’daki “hile” ile ilgili ayetleri biliyor musunuz? Neden zorluyorsunuz? Teşvik ise, teşvik bir yerde dürtme değil mi? E peki hem mantık, ahlaki ve hem de dürtmenin felsefi karşılığı, baskı ve zorlamayla aynı kapıya çıkmıyor mu?
Madem çok Müslümansınız, sizler Dinde zorlama olmadığını bilmiyor musunuz? Sizin ne ilim ne de bilimden zerre haberiniz yok, sizler sahtekârların en önce gidenisiniz. Kur’an sizin gibilere küfür ehli ve münafıklar diyor, biliyorsunuz değil mi?
Soru 2: Eğer bu çocuklardan herhangi birisi hasta düşer de 63. günün son bir günü camiye gidemezlerse, rapor geçerli olacak mı? Geçerliyse, raporu nereden alacaklar? Bence bu sistem, kendi doktorlarına da güvenmez, o yüzden raporu müftülerinden alırlar. Peki, müftülüklerin rapor sonucu; Şu çocuk ibadetini evde yapması uygun ve hediyeye hak kazanmıştır mı olacak? O zaman bir de bu hasta çocuğa reçete hazırlamak gerek, değil mi! Müftülük reçetesinde ne mi olacak? Boş bir reçete ve en altta; Not: Müftülüğümüzde ilaç yoktur. Zaten ilaca gerek te yoktur. Ayet-el Kürsü yeterlidir. Ya da; Nereniz ağrıyorsa sağ elinizi ağrıyan bölgeye bırakın ve üç sefer besmele çekin, geçer…
Soru 3: Hangi çocuğun kaç gün geldiğini veya kaç puan aldığını nasıl bileceksiniz de hak ettiği hediyeleri vereceksiniz? Bu çocuk bu hediyeleri kazanmak için her namaz kıldığında; hocam bakın beni yazmayı unutmayın mı diyecek? Yoksa memur gibi her gelişinde imza mı atacak? Ya da camilere son teknoloji göz tanıma sistemi mi kurulacak?
Soru 4: Kampanyanın sonunda, kampanya şartlarına uyan çocuğa vereceğiniz Minibook ile beraber “internet paketi” de dâhil mi? Göründüğü kadarıyla bastırdığınız broşürlerde böyle bir madde yok. E yoksa o çocuk aldığı minibooku ne yapacak, oturup yüzüne mi bakacak? Ya o çocuğun ailesinin ekonomik durumu internet bağlamaya uygun değilse, sizler neden aileleri zor duruma düşürüyorsunuz? Bu yaptığınız günah değil mi? Bu eylemin Kuran’daki karşılığını biliyor musunuz?

Soru 5: Kampanyaya katılmak için şartlarınız nelerdir? Mesela ben Urfa’da dağıtılan broşürde yaş haddi görmedim.  Ya da, sağlık sorunlarından dolayı dışarıya çıkamayan çocuklara özel bir madde göremedim.
Yaş sınırı olmadığına göre ben gelsem bana ve hasta çocuklara evde ibadet yaptıkları için minibook verecek misiniz? Yoksa sizin amacınız insanları camiye çekip, çürümüş ve örümcekleşmiş ideolojilerinizi yedirmek mi olacak?
Beyler, hiç mi hiç kusura bakmayın! Kürdistanlı çocuklar sizin İktidar-İslam’ınızı da bilirler, Hz. Muhammed dönemi Müslümanlığını da. Boşuna uğraşmayın, ne sizin hediyeleriniz, ne de irşat timleriniz Kürt çocuklarını giriştikleri özgürlük yolundan alı koyamaz. Kürt Özgürlük Hareketi’nin verdiği özgürlüğü sizin gibi münafıklar veremez. Kürt çocukları ancak ve ancak özgürlüğü elde ettiğinde, Hakiki İslami yaşamak adına giderler özüne uygun camilere.
Sizi gidi din istismarcıları münafıklar sizi. Her şeyi gördüm de, çocukları dine alet etmeyi ilk defa AKP hükümeti döneminde gördüm. Sizler Din’en cehennem ateşinde nasıl yanacaksınız veya sizler o günahını aldığınız Kürdistan’lı çocukların hesabını nasıl vereceksiniz bilmem ki!

2 yorum:

  1. çok acık ve net bir yazı ELINE SAGLIK abim

    YanıtlaSil
  2. Dema em zarok bûn ,dê û bavê me digotin: wê demek were U deccal wê rabe.Deccal li kerê xwe siware û sifra xwe di gerîne ,li ser sifra Deccal hemû tistên xwarinê hen,kesên jê bixwe wê li ser kufrê here.
    vaye îro dewleta tirk,li ser destê fethullah(Fethul minafiq) misyonêrîya islamy sîyasi,yanjî ya masika destê emerikayê û di masînin.kesê jivê sifra fethulminafik bixwe wê liser kufrê here,jiber ku AKP û fethullah rola deccal girtine ser milê xwe.Divi malbatê kurd zarokên xwe ji van minafikan bi parêzin ,tehloke mezine.

    YanıtlaSil