26 Eylül 2012 Çarşamba

Sünnetlenmiş helal gaz ve coplara geeeel…


Erdoğan ve İdris Naim Şahin’li, boyalı badanalı, soslu makyajlı AKP devleti konuşuyor:
Gel vatandaş geeeeeel…
Organik gaz ve kaliteli cop’lara gel…
Çıkmaz demeyin!
Yeter ki üç maymunları oynamayın. Evet evet, yanlış duymadınız; bu ürünlere sahip olmanız için görmeniz, duymanız ve bilip de konuşmanız gerekiyor. Biz diğer hükümetler gibi görmeyin, duymayın ve konuşmayın demiyoruz.
Baylar ve bayanlar, evliler, evde kalmışlar, taciz ve tecavüze uğrayanlar, çocuklar ve gençler, unutulduğunuzu sanmayın siz yaşlı amca ve teyzeleeeeer…
Burası ‘AK’ Parti pazarının en organik gaz ve kaliteli coplarının olduğu açık hava pazarı, gel vatandaş sen de geeeeeeel…
Kadın kotası desen bizde en üst düzeyde, gençler üzerinde yıllardır denenen, çocuk, hasta ve yaşlılarımız üzerinde hemen etki gösteren bu nadide ürünlerimize sizler de sahip olabilirsiniz. Sadece ve sadece bir görme, duyma ve konuşma uzaklığında.
Kampanya sloganımız; Heeeey, görün, duyun ve konuşun da görün…
Sıkıldığında gözünüzü kör etmez ve nefessizlikten öldürmezse, değdiğinde ezmez, morartmaz ve kırmazsa, demek ki biz de bu işi bilmiyormuşuz. Eğer vücuda temas sırasında bir etki görmezseniz lütfen en yakınınızdaki ‘hizmet cemaatimizin abi ve abla’ merkezlerine başvurun. Olmadı Kürtlere sorun, onlar nasıl iyi gaz koklanır, cop nasıl ve hangi bölgelere yenir, bir güzel anlatsınlar. Olmadı mı, yine de etki göstermiyor mu; e vallahi de billahi de o zaman istifa edeceğiz.
Abilerim, ablalarım, amca ve teyzelerim, uzak durma sen de katıl bu kampanyaya. Diğer hükümet dönemlerinde olmayan doğallık ve kalite sadece ve sadece bizim dönemimizde. Hem orijinal hem de marjinal olan bu ürünlerimizi kaçırmayın.
Bir gaz alana yanında bir limon da bizden; bir cop alana da, ikincisi devremizden…
Kimler bakmadı ki tadına; Hakkını arayan Kürtler, Aleviler, Sosyalist, Komünist ve Demokratlar, İşçi, Memur ve Emeklisinin sendikalı olanları. İnanmıyorsanız Kürt halkının vekilleri ve İnanç temsilcilerine sorun.
Parasız pulsuz, çekilişsiz kurasız, notersiz ama tasdikli, yarışmasız puansız, sınavsız ve notsuz, onaysız ama etkili, birkaç saniyede adamın feleğini şaşırtan, her değdiği yerde güller açtıran, son teknoloji “organik gaz ve kaliteli coplarımız”, sevgili polislerimizin kontrol ve denemesinde ve bir el uzaklığında siz değerli vatandaşlarımızı bekliyor.
Yok vatandaş yoooook…
Hiçbir hükümet döneminde böyle bir kampanya yok.
Bu ürünlerin tadına bakmanız için telefon, su, elektrik ve doğalgaz faturasına da gerek yok. Öyle kura falan da çekmiyoruz. Diğer ülkelerde kınından çıkmayıp sıkılmadan çöplere giden bu ürünler bizlerde ‘israf’ edilmiyor. Peki ya ne? Tabi ki biz helal etmek için bir güzel sünnetliyoruz.
Siz Kürtler, Aleviler, Sosyalistler, Komünistlerle Demokratlar, sizler bizim zaten garantili müşterilerimizsiniz.
Yok yoook kampanya içinde kampanya yapmak gerek! Sıkı durun!
“Ben susuyorum, görmüyor ve konuşmuyorum ama hani bana da, ben de istiyorum, ben de tadına bakmak istiyorum en sterilize ortamlarda ‘sünnetlenmiş’ olan ‘helal’ gaz ve copları” diyenleriniz çıkabilir. Her ne kadar kampanya şartlarımız susanlar, görmeyenler ve duymayanları kapsasa da biz demokratik bir ülke ve hükümetinin yetkilileriyiz, ondan dolayı 7/24 uyutma kampanyalarımıza bir yenisini ekliyoruz ve sussa, görmese ve konuşmasa da doğal olarak kampanyaya dâhil olanları açıklıyoruz.
Ey iktidarımıza yanaşmaya çalışan ve kendini inkâr eden ‘AK’ Partimizin ‘aydını’ Kürt, Alevi, Sosyalist ve Komünistlerle Demokrat geçinenleri;
Sizler konuşmasanız da sizleri temsil edenler konuşuyor. Siz evlerinizde oturup rahat rahat çaylarınızı yudumlarken bizler onları son modern hapishanelere atıyor haklarında binlerce yıl ceza veriyoruz ve dışarıda kalanları da bir güzel linç ettiriyoruz. Kürt ve Alevi ise terörist ve İslam düşmanlığıyla damgalıyoruz. Grevde bir işçi ise işten atıyor ve açlıkla terbiye etmeye çalışıyoruz. Ülkemizi bölmek için dağa çıkanları da heronlarla takip ediyor ve en dijitalinden olan karakollarımız, füzelerimiz, tam donanımlı jetlerimiz ve süper kobralarımızla imha etmeye çalışıyoruz. Mümkünse Ceylan gibi bedenlerinin her bir parçasını bir metre kareye dağıtıyoruz; olmadı ‘teröristin’ boynuna ip bağlıyor ve köy meydanlarında dolaştırıyoruz; erkek olanların penislerinden maskot, kadınların göğüs uçlarından tesbih yapıyoruz, askerlerimiz bilmem kaç piksel son teknoloji fotoğraf makineleriyle kimi zaman kafaları kesilmiş cesetlerin önünde pozlar veriyorlar. Soykırımın öncüsü Roboski’yi de unutmamak gerek, değil mi. Dahası bizler, mermilerimizi son teknolojik laboratuvarlarda üretiyor ve dezenfekte ediyoruz. Vücuda giren steril mermi eğer vücut mikroplu olsa dahi yerleştiği bedende temiz bir ortam sağlamaya neden oluyor. Öyle bilin ki görmese, duymasa ve konuşmasanız da bu kampanya da sizler de varsınız.
Ey namus olan oylarınızı ’AK’ Partimize veren işçi, köylü, memur ve emekliler;
O sendikalarınız var ya, hani bizimle pazarlık yapanlar; az da olsa onlar görüyor, duyuyor ve konuşuyor; onlar konuştukça kampanyamıza dâhil olup ikramiye olan gaz ile coplarımızdan faydalanıyorlar. Sizler de potansiyel müşterimiz olduğundan üzülmeyin, haberiniz ola ki bu kampanya günün birinde sizleri de vuracak.
Ey Kürdistan ve Türkiye halkı bırakın sisteme karşı direnmeyi; görmese, duymasa ve konuşmasanız dahi organiklerin en enlisi olan gazlar ve kaliteli coplar, Başbakanlığını Erdoğan’ın, İç işleri bakanlığını İdris Naim Şahin’in yaptığı AKP Hükümeti döneminde her daim siz değerli yurttaşların hizmetinde olacaktır.
Gel vatandaş geeeeeeeel…
26.09.2012
Mehmet Serhat Polatsoy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder