7 Kasım 2012 Çarşamba

Miroğlu kendini vurdurtacak!


Kürdistan baştan başa Türk sömürgeciliğinin postalları altında kasıp kavrulurken, milyonların önderi Sayın Öcalan 14 yıldır en ağırından tecrit ve izolasyona tabi tutulurken, BDP’li vekil, yönetici ve üyeleri yüzer yüzer zindanlara doluşturulurken, halkın öz evlatları dağ başlarında birer birer şehadete ulaşırken, ormanlarımız olan ciğerlerimiz cayır cayır yandırılarak halka kimyasallar solutulurken, işgalci askerler katledilmiş gerilla cesetleri önünde hatıra fotoğrafları çektirirken ve bugün 57.gününe giren ölüm oruçlarıyla Kürdistanın yiğit evlatları bir bir bedenlerini Kürt ve Kürdistan için eritirken, Miroğlu kendi kendisini vurdurmanın peşinde.
Paramparça edilen Kürdistanın Kuzey parça örgütü tasfiye edilmeye ve halkı sindirilmeye çalışılırken, Batı Kürdistan, işbirlikçi Kürtler ve TC’nin işgali ile düşürülmeye çalışılırken, Doğu Kürdistan halkı her an bir idam ve sonumuz ne olacak diye tetikte beklerken, Güney Kürdistan işgale yenik düşmüş ve esirleşerek diğer parça Kürtlerini nasıl ve hangi yöntemlerle peşkeş çekecek diye beklenirken, Kürt asıllı Miroğlu ille de kendisini vurdurmak istiyor.
Türk devletinin Kürt asıllı Türk siyasetçisi ve son yılların da ‘cesaretli mi cesaretli’  ‘AK Kürt aydını’ Miroğlu hakkında, öyle psikanaliz ve bu yönlü değerlendirme yapacak değilim ama pek tabi Miroğlu kişiliğinin sosyolojik gen haritasını çıkarabilirim. Öyle bunun için de uzun cümleler ve bir biri ardı sıra paragraflar döşemeye niyetim yok. Onu açıklamak için tek cümle yeterlidir deyip arkama bile bakmayarak Miroğlu; Sömürgeci işgalci sistemin katlede katlede gerçekleştirdiği Kürt toplumsal gerçekliğinin bir sonucu ve belli bir bilgi birimi de olduğundan dolayı bu kişi; sömürgecilerin gayri meşru çocuğu veya şizofrenik bir vakâdır der işin içinden de çıkarım.
Sırf dikkat çekmek için her an sızım sızım ağlayan bir çocuk ve gündem olabilmek için de ahlaksızlaşan, kendisi de bir Kürt olmasına karşın tüm Kürdistani değerleri ayaklar altına alan, diğer bazı sözde Kürt aydınları ve yeminli PKK düşmanlarının dahi kendisinden haz almadığı Miroğlu, birilerine çağrıda bulunuyor ve ille de gelin beni vurun diyor!
AK Kürt aydını Miroğlu, gündem olma hırsı yüzünden Kürt halkı ve değerlerine saldırdıkça saldırıyor.
“Bu kadar saldırmama rağmen neden bir İdris Naim Şahin ve Rasim Ozan Kütahyalı kadar medyatik”  olamadım diye de hayıflanıyor. PKK’ye; sen bir katilsin, beni de öldüreceksin diyecek kadar zıvanadan çıkıyor.
Miroğlu önce halka ve sonra da PKK ve Öcalan’a saldırarak PKK’yi tahrik etmeye başladı.
Tutmadı.
Bu defa PKK beni vuracak diye halüsinasyonlarla bezeli ecel terleri dökerek ağladı. O da tutmadı ve PKK yine vurmadı. Sonra belki Kemalistler vurur diyerek Ergenekon şöyle böyle dedi. O da olmadı, Ergenekoncular da vurmadı. Hangi yana saldırdıysa tutmadı, kimse Miroğlu’nu hesaba bile almadı.
Şimdi dönmüş yine belasını arıyor. Geçenlerde Miroğlu; “adam öldürmenin Türkiye'de bir tek grubun tekelinde olduğunu, onun da PKK olduğunu, söyledi ve şimdi kalkıyor; KCK’yi Ergenekon kurdur, diyor.
Miroğlu ille de kendisini karanlık odaklara vurduracak. İnsan sormuyor değil; amaç vurdurup gündem değilse o zaman Miroğlu şizofrenik bir vaka mı?
Şimdi bir düşünün; Sizin bir düşmanınız var ve onun ölümü yerli veya yersiz çıkarlarınıza denk düşecek. Düşmanınız her yerde sizin isminizi değil de başka bir ismi zikredip, bu kişi herkesi öldürüyor, beni de öldürecek, desin. Hakikat aşkına siz olsanız ne yaparsınız; hazır isminiz zikredilmiyorken ve ihale ismi zikredilene kalacakken, kalkıp düşmanınıza yönelmez misiniz?
Nasıl olsa hazırda PKK ve Ergenekon var! Miroğlu’nun ölümünden medet umanlar yok mu? Bu işi birilerine yıkarak bundan çıkar sağlayacak hiç mi güç yok?
Var.
İşte Miroğlu’da var olduğunu bile bile böyle kendini vurdurtmak istiyor. Çünkü sen sadece bir çevreye saldırmıyorsun ki, senin saldırdığın çevreler bütün AKP’nin hedefindeki çevrelerdir. Dolayısıyla senin birden çok düşmanın olabilir, değil mi?
Miroğlu bu şekilde yaparak vurulacağını ve belki de öleceğini biliyor. Yani bile bile lades diyor. Ama ihaleyi de kontrolde tutmak ve mümkünse ayaklardan vurulup felç kalmak istiyor!
Bilerek ve isteyerek kendini kurşunların hedefine atıyor. Cesaretli ve ondan dolayı böyle davranıyor desek, direnen Kürt halkı bu cesaretin nerelerde sergileneceğini bugün dahi 57.gününe giren eylemleriyle gösteriyor. Hasta desek, olsa olsa bunun adı şizofrendir, deriz. Geriye tek bir şık kalıyor, o da gündem olmak. Miroğlu herhalde AKP’nin yeni dönem strateji ve taktiklerinin altına yatarak en azından Rasim Ozan Kütahyalı gibi o TV benim bu TV senin gündemde olayım ve TV programları yaparak ömrümün geri kalan kısmını bu şekilde tamamlayayım istiyor.
Hâlbuki Miroğlu’nun gündem olabilmesi için yapacağı daha mantıklı, halkının yanında durmakla ‘tehlikeli’ olsa da daha “onurlu” işler var. Halkının yanında durması onun gündem olması ve onurluca yaşaması demekken neden illa kendini vurdurmak ister, anlamış değilim.
Bugün en azılısından bir Türk ırkçısı dahi PKK’nin yazar-çizerlere dokunmadığını, en konuşturulmaması gerekenlere bile karışmadığını, buna tenezzül etmeyeceğini, PKK’de söz değil, yeri ve sırası geldiğinde eylemin olduğunu, hele hele tahriklere gelmeyecek kadar deneyim ve tecrübe sahibi olduğunu iyi biliyor olmasına rağmen, senin bu yırtınman ve önce “PKK beni vuracak, ardından da dün KCK’yi Ergenekon kurdu” diyerek gerçeği ters yüz etme çabaların nedendir?
Erdoğan bile ağzına alamazken sen, kimin –zihinsel- oğlu olduğu belli olmayan Miroğlu, nasıl olurda Kürtlere; “Türkiye'de şehit cenazelerine tanık ola ola büyüyen bir Türk kuşağı var” hatırlatmasında bulunarak tehdide yönelirsin?
Sana önerim git belanı başkasından bul, o tepene kadar bataklığa, çirkefe bulaşmış “pis” adını Kürt halkının değerleriyle birlikte andırmaya çalışma. İlle de gündem olmak istiyorsan, halüsinasyonlar görmeyi, çamur atıp lekelemeye çalışmayı bir yana bırak.
Yapma!
Şimdi yanlışta da olsan sen, bir Kürt evladısın. Sömürgecilerin oğlu olmaktan çık ve Kürdistanın yiğit oğlu olmaya çalış. Unutma ki bu halk, her şeye rağmen seni bağrına basacaktır.

4 yorum:

  1. Yarın devletin ihtiyacı olursa seni öldürür PKK yede Yıkar Tıpkı Gaziantep olayı gibi, Dikkat et Miroğlu bok yoluna gidersin elinle derin güçlere fırsat ve zemin hazırlıyorsun?
    "her ağacın kurdu içinden olur" en kalleş olanda acı olan budur.

    YanıtlaSil
  2. BU ALCAGI KIM NE YAPACAK BUNDAN OLSA OLSA BIR PAVYON KARISI CIKAR

    YanıtlaSil
  3. ihanetin bedeli olmali oda beli

    YanıtlaSil
  4. filistin israile ajanlik yapan alti filistinliyi infaz etti kimsedegik cikmadi pkk n bir alcagi cezalandirsa basta kurd isbirlikcileri kiyameti kopariyor

    YanıtlaSil