18 Mayıs 2012 Cuma

HAKİ KARER şahsında Mayıs ayı Şehitleri ve Bağlılık Yeminim

HAKİ KARER; Ezen ulus içindeki Sosyal-Şovenizm ve ezilen ulus içindeki "dar görüşlü ilkel milliyetçiliğin" yenilgiye uğratılmasında büyük bir emek sahibi ve Apocu felsefenin Kürdistan'ın tamamında yaygınlaşıp kök salmasında proletarya-enternasyonalizminin yılmaz savunucusu olarak Apocu hareket içerisinde mücadele yürütüp şehitler kervanına katılan bir kadro olmuştur. O, tanımadığı ve bilmediği Kürdistan ülkesi ve halkının özgürlüğü için mücadele yürüten ve bu mücadele sonunda da Şehitler kervanına katılan bir özgürlük fedaisidir. Onun bu tavrı günümüz Kürdistan Özgürlük Hareketinin hümanist karakterinde oldukça belirleyici olmuştur. Haki Karer büyük bir devrimci ve Özgür Kürdistan aşığı bir sıra neferiydi. Bilinmeli ki O’nun mücadelesi mücadelemiz, andı andımız, ülküsü mücadelemizde cevap bularak zaferle taçlandırılacaktır. Sömürgeci tezgâhlarında üretilip geliştirilerek günümüze uyarlanan "İlkel Milliyetçi" katliamcı zihin ile Bağımsızlık ve Kürdistan adıyla kendilerini perdeleyerek faaliyet yürütüp Kürdistan parçalarındaki halkı birbirine düşman etmeye çalışan Güney ile Kuzey, Doğu ile Batı Kürdistan arasında çelişki yaratarak ayrılık koymaya çalışan güruhların bundan şüphesi olmasın ki günümüz Haki Karer’leriyle Kürdistan özgürleşecek ve katliamcı mantık Kürdistan’ın tüm parçalarından def edilecektir.
Yine biliniyor ki Mehmet Karasungur ve İbrahim Bilgin yoldaşlar, sömürgecilerin Kürt halkını parça içinde yeni parçalamalara sevk etmeye, Kürt partileri arasında çelişki yaratarak çatıştırmaya ve ulusal parçalanma politikalarının önüne geçip Kürd ve Kürdistan’ın Özgürleşmesinin önünde engel olan tüm çevrelere karşı amansız mücadele yürütmüşlerdir. O’nlar günümüz “ulusal birlik konferansının” temellerini atan devrimcilerdir.
Yine Halil Çavgun yoldaş, sömürgecilerin denetiminde onların anlayışlarını hiç çekinmeden her platformda Apocu’lara saldırarak dile getiren “işbirlikçi-hain-feodal” çeteler tarafından katledilmiştir.
Tarih yine tekerrür edecek gibi görünüyor ve görüyoruz ki son günlerde yapmış olduğum “şartsız, koşulsuz acilen toplanılması gereken Ulusal Konferans çağrılarına” yine bu “işbirlikçi-hain ve ajan çete” ve çevrelerinden oldukça sert açıklamalarla karşılık geliyor ve beni, yapmış olduğum çağrının içini boşaltarak hakaret ve tehditlerle susturmaya çalışıyorlar. Bilinmeli ki M.S.Polatsoy bir “Halil Çavgun yoldaş” gibi şehitler kervanına katılmaya hazırdır.
Bilinmesini isterim ki ben; Hakikattin dışında hiç bir şeyi tanımıyorum. Onun için hiç ama hiç korkmuyorum. Cennet derdimin olmadığı gibi, Cehennem korkum da yoktur. İşte bu nedenden dolayı yazdıkça yazıyor ve dokunulmayan konuları hiç bir güçten çekinmeyerek işliyorum. Bu noktada ortaya çıkan durum cesaret oluyor; hâlbuki ben sadece ve sadece iyi, doğru, güzel, estetik ve mutluluğun adresi Hakikatin peşinden gidiyorum...(Mehmet Serhat Polatsoy) Unutulmasın ki bir Çavgun düşer, bin Çavgunlar şimdi olduğu gibi her bir ölümle beraber yaşamı yeniden yaratır, doğar ve mücadele bayrağını düşenin elinden alarak zaferi taçlandırma adına soluk soluğa devrime koşarlar.
Şehitler partisi olan PKK'nin Mayıs ayı şehitleri olan Haki Karer, Halil Çavgun, (Dörtler) Ferhat, Necmi, Eşref, Mahmut, Mehmet Karasungur ve İbrahim Bilgin ile birlikte yine Türkiye Devriminin öncü güçleri İbrahim Kaypakkaya ve Denizlerin anılarına bağlı kalarak mücadele yürüteceğimin sözünü veriyor ve;
Kahrolsun Uluslararası Sömürgecilik
Kahrolsun TC, İran, Irak ve Suriye işgalci devletleri
Kahrolsun ABD ve İngiliz Emperyalizmi
Kahrolsun her türden gericilik, işbirlikçilik ve ilkel milliyetçilik
Kahrolsun kendilerini Bağımsızlık, Kürdistan ve Bayrak adı altında perdeleyerek faaliyet yürüten ve Kürdistan parçaları arasına ayrılık koyarak parça içinde yeni parçalanmalara yol açmaya çalışan sömürgecilerin meşru ve gayri meşru çocukları
Kahrolsun Kapitalist Modernite
Yaşasın Halkların eşitlikçi ve özgürlükçü birlikteliği
Yaşasın Kuzey, Güney, Doğu ve Batı Kürdistan’ın hakikatli örgütleri ve mücadele birliği
Yaşasın Kürdistan Özgürlük Hareketi
Yaşasın demokratik, ekolojik, cinsiyet özgürlükçü paradigma
Yaşasın Demokratik Modernite
Yaşasın Kürdistan Ulusal Önderi Sayın Abdullah Öcalan, diyorum.
18.05.2012
Mehmet Serhat Polatsoy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder